永发信息网

阅读理解GrowingupinPhiladelphia,Liebermans

答案:2  悬赏:50  手机版
解决时间 2021-11-30 03:08
  • 提问者网友:世勋超人
  • 2021-11-29 08:19
阅读理解 Growing up in Philadelphia, Lieberman started cooking with his stay-at-home dad when he was seven. His food-loving family had two kitchens, and he quickly learned what was the best way to bake his cakes. Lieberman improved his kitchen skills greatly during a year abroad before college, learning from a cook in Italy and studying local specialties(地方特色菜)in Germany, Spain and France. At Yale, he was known for throwing dinner parties, single-handedly frying and baking while mixing drinks for dozens of friends. Just for fun, he and some friends decided to tape a show named Campus Cuisine about his cooking. Lieberman was a real college student showing his classmates how to do things like make drinks out of dining-hall fruit. That helped the show become very popular among the students. They would stop Lieberman after classes to ask for his advice on cooking. Tapes of the show were passed around, with which his name went beyond the school and finally to the Food Network.Food Network producer Flay hopes the young cook will find a place on the network television. He says Lieberman’s charisma is key. “Food TV isn’t about food anymore,” says Flay. “It’s about your personality(个性)and finding a way to keep people’s eyeballs on your show.”But Lieberman isn’t putting all his eggs in one basket. After taping the first season of the new how, Lieberman was back in his won small kitchen preparing sandwiches. An airline company was looking for some one to come up with a tasteful, inexpensive and easy-to-make menu to serve on its flights, Lieberman got the job.1.We can learn from the text that Lieberman’s family ___________.A.have relatives in EuropeB.love cooking at homeC.often hold partiesD.own a restaurant2.The Food Network got to know Lieberman______________.A.at one of this partiesB.from his teachersC.through his taped showD.on a television program3.What does the word “charisma” underlined in the text refer to ?A.A natural ability to attract others.B.A way to show one’s achievement.C.Lieberman’s after-class interest.D.Lieberman’s fine cooking skill.4.Why did the airline company give Lieberman the job?A.He could prepare meals in a small kitchen.B.He was famous for his shows on Food TV.C.He was good at using eggs to make sandwiches.D.He could cook cheap ,delicious and simple meals.5.What can we learn about Lieberman from the text?A.He is clever but lonely.B.He is friendly and active.C.He enjoys traveling around.D.He often changes his meals.
最佳答案
  • 五星知识达人网友:像个废品
  • 2020-12-16 23:28
BCADB解析1.细节判断题。根据第一段“ Lieberman started cooking with his stay-at-home dad when he was seven. His food-loving family had two kitchens”,不难判断,他的家人喜欢在家里作饭。选B。2.细节判断题。依据第一段最后一句“Tapes of the show were passed around, with which his name went beyond the school and finally to the Food Network.”可知应选C。3.词义猜测题。从第二段“It’s about your personality(个性)and finding a way to keep people’s eyeballs on your show.”可知Food Network.看中Lieberman是由于他的魅力,选A。4.推理类。根据第三段An airline company(航空公司)was looking for some one to come up with a tasteful, inexpensive and easy-to-make menu to serve on its flights,因为他能做出好吃便宜又简单的食品,故D项为正确
全部回答
  • 1楼网友:佘樂
  • 2021-08-14 02:11
我学会了
我要举报
如以上回答内容为低俗、色情、不良、暴力、侵权、涉及违法等信息,可以点下面链接进行举报!
点此我要举报以上问答信息
大家都在看
推荐资讯