永发信息网

A few years ago, Dave Stirling had the idea of selling CDs over the Internet. The business

答案:2  悬赏:80  手机版
解决时间 2021-04-04 13:50
  • 提问者网友:兔牙战士
  • 2021-04-04 02:30
A few years ago, Dave Stirling had the idea of selling CDs over the Internet. The business he started from his home in Ohio, the USA, now sells 500,000 CDs a year and has made him into a millionaire(百万富翁)at the age of 24.
“I could see that this was the future of shopping,” says Stirling. “Why should you pay $15 for a CD and spend the time and the money getting into the store and parking your car? You can have the same CD for half of the price by clicking(敲击)on your computer. And we can find any CD you want and bring it to your door in 24 hours!”
According to Stirling, this is the only beginning, “I believe that one day we’ll do our shopping over the net: it’s easier, quicker and cheaper. Shops and supermarkets will be the past.”
【小题1】Dave Stirling started his business from
A. his home B. His company C. the office
【小题2】How has Stirling become so rich ?
A. By making ice cream.
B. By making advertisements.
C. By selling CDs over the Internet.
【小题3】If you pay $15 for a CD in the store, how much should you pay for it over the net?
A. $15 B. $12 C. $7.5
【小题4】By shopping over the net, you won’t .
A. spend the time and the money
B. click on your computer
C. get into the store by yourself
【小题5】What can we learn from the passage?
A. More than half of the Americans prefer to shop over the net.
B. Shops and supermarkets will be the past in the future.
C. It’s easier, quicker and more expensive to do our shopping over the net.A
最佳答案
  • 五星知识达人网友:你哪知我潦倒为你
  • 2021-04-04 03:30
(答案→)A 解析:【小题1】细节理解题,根据文中语句“The business he started from his home in Ohio, the USA,”理解可知。【小题2】细节理解题,根据文中语句“The business he started from his home in Ohio, the USA, now sells 500,000 CDs a year and has made him into a millionaire(百万富翁)at the age of 24.”理解可知。【小题3】细节理解题,根据文中语句“You can have the same CD for half of the price by clicking(敲击)on your computer.”理解可知。【小题4】细节理解题,根据文中语句“You can have the same CD for half of the price by clicking(敲击)on your computer. And we can find any CD you want and bring it to your door in 24 hours!””理解可知。【小题5】理解归纳题,根据文中语句理解可知。
全部回答
  • 1楼网友:詩光轨車
  • 2021-04-04 04:33
感谢回答
我要举报
如以上回答内容为低俗、色情、不良、暴力、侵权、涉及违法等信息,可以点下面链接进行举报!
点此我要举报以上问答信息
大家都在看
推荐资讯