永发信息网

Arts and culture is lived and breathed in every corner of Canada.Due to a racial and immig

答案:2  悬赏:30  手机版
解决时间 2021-03-23 20:01
  • 提问者网友:最美的风景
  • 2021-03-23 01:27
Arts and culture is lived and breathed in every corner of Canada.Due to a racial and immigrant population,the variety and richness of art and sports is very evident.
Since World War Ⅱ,Canada has produced an impressive amount of writing.From novels to poetry,the selection is wide.Native writers are also becoming better known across Canada in recent years.
Musicians are reaching a higher level of recognition in the world music scene.Everything from country to pop,classical to heavy rock can be found across Canada and across the globe performed by Canadian artists.
The National Film Board,a film crew in Canada,is the primary producer of movies in Canada.However,many Hollywood studios are turning to Canada as a source for locations and as an alternative to the more expensive US.Many well­known actors,directors,screen writers and movies come from Canada and often scoop awards for their work.
French art was the first to appear in Canada along the St Lawrence in and around Quebec.Since then the volume of art and artists has increased.Canadian photography as well as painting by Canadians is not well­known outside of Canada but recognition is increasing.
Sport is a major part of today’s society in Canada.Hockey is the most popular spectator sport with more participants taking part in curling.American style football and baseball are also very popular and all of these sports are played across Canada.
【小题1】What would be the best title for the passage?A.Brief Introduction to CanadaB.Canadian Arts,Culture and SportsC.Canadian ArtistsD.Canadian Arts and Culture Are World Famous【小题2】Canada has many forms of art and culture because it has .A.a long historyB.a large areaC.a large populationD.a variety of immigrants【小题3】Which group of Canadian artists is well­known all over the world today?A.Native writers and screen writers.B.Photographers and actors.C.Painters and writers.D.Musicians,actors and directors.【小题4】Which of the following statements about Canada is NOT true?A.Canadian arts have been much influenced by French people.B.Canadian people love sports very much.C.There are many big film­making companies in Canada.D.Canadian arts and artists are becoming better known.B
最佳答案
  • 五星知识达人网友:十年萤火照君眠
  • 2021-03-23 01:42
(答案→)B 解析:【小题1】 B解析 标题归纳题。由文章第一段第一句及最后一段第一句可知,本文主要讲述了加拿大的艺术、文化和体育。【小题2】 D解析 细节理解题。根据第一段第二句可知,多种族移民是其艺术和文化多样化的一个重要因素。【小题3】 D解析 细节理解题。根据第三段第一句以及第四段最后一句可知,D项正确。【小题4】 C解析 细节理解题。根据第五段第一句可排除A项;根据最后一段第一句可排除B项;根据倒数第二段内容可排除D项。文章并未提到加拿大国内有很多影视制作公司,因此C项错误,故选C项。
全部回答
  • 1楼网友:患得患失的劫
  • 2021-03-23 02:12
我检查一下我的答案
我要举报
如以上回答内容为低俗、色情、不良、暴力、侵权、涉及违法等信息,可以点下面链接进行举报!
点此我要举报以上问答信息
大家都在看
推荐资讯